sömndag

Idag är det Sömndag. jag sov nämligen till ett och sitter fortfarande i pyjamas. hehe. Nu är vi i alla fall tillbaka från Barcelona och det känns... sådär. i början kändes det underbart, men nu vill jag tillbaka. jag saknar allt. utom sura äckel som drog ner stämningen så jävla mycket. Och även folk som är så mycket på G och "bytar sida" hela tiden att man seriöst skulle kunna mörda. fyfan.

och nu är klockan typ efter nio och det är fortfarande ljust ute. Och jag är fortfarande inställd på semester så skola på onsdag känns mycket avlägset. även SO-prov på torsdag känns stört. Nu vill jag ha sommarlov med bra kompisar, Peace&Love, värme, sovmorgon, midsommar, sol, bad, grilla, tälta. sånt där.

Ettan, Vita fläckar, Kanina, California, Middagarna, Lökfitta, Sopi, Martin Timell-utskällningen, Musikanterna, Emo-tiggaren med bling bling, Knullbarnen, Sexan, Spökhissen, Pubis, Knorren, Pervo-sopgubben, Statyerna
citat

gaaaah

nu håller jag på ha för mycket sammtidigt alltså! först och främst en resa, och bara där går det åt en massa energi åt packning och sånt (för att inte tala om själva resan) men även NO prov imorgon som kommer gå åt helvette (vilket inte verkar röra mig i ryggen, vafan vi kom ju på att hans pappa hette Sam - MVG nu tack) nu måste jag även skriva nån jävla skit till hemkunskapen.

rörigt


nej nu ska vi vara possitiva och även ge mig ännu en chans att tjata om barcelonaresan. (här kan ni föreställa er en jävligt glad smiley.) (varför skriver jag "ni" och "er" egentligen? det finns 2 anledningar till att jag borde skriva "du"
1. visst känns det lite roligare att läsa något som känns som om det vore skrivet just till DIG?
2. det är ändå bara Julia som läser denna blogg, haha)

nu ska jag ta itu med Hemkuskapen..eller NO:n.

B-a-r-c-e-l-o-n-a

barcelona om 3 dagar nu. WIIIE


BJÖRN

GRATTIS BJÖRN

SJUK

jag är sjuk. har jävligt ont i halsen.
Fan vad tråkigt det är att vara sjuk, man bara sitter. HAHA nej men allvarligt. jag är uttråkad och rastlös.

men men, idag fyller puddingen, aka BJÖRN DIXGÅRD, år. grattis!!
jag hörde Long before rock 'n' roll på radion idag, blev jätteglad. dock långt ifrån lika glad som när vi hörde The band på radio.

just nu är jag motsatsen till proppmätt(!!!)

Rid maj majnd

Den här helgen var nice, för nu är tyskarna (sofia&linn) tillbaka från Germany. Våryran gick egentligen ut på att chilla i kommunlekparken. men alltså jag måste bara säga att Freadagen var ett helvette, och att ni aldrig får fara bort igen. seriöst, alla var fan i tyskland eller på midgård. fyfan. skitsamma, helgen var nice, julia åkte hem för en stund sen. Idag såg vi X antal mando diao spelningar på en hemsida. alltså, jag säger bara SNYGG PUBLIK och vem hedde (stavas det "hedde"?)  på Carl-Johans mick?!  men jag skulle typ gjort vad som helst för att få se den spelningen. om man ändå vore född tre år tidigare! Sen såg vi dokumentären. alltså jag är kär!
"lukten av *sniff* diskmedel, billigt diskmedel och matos"


Put your back on me
Put your back on me
Put your back on me

"You are now entering Ochrasy. Drive like hell"

This is how it works

You're young until you're not
You love until you don't
You try until you can't
You laugh until you cry
You cry until you laugh
And everyone must breathe
Until their dying breath

alltså min lycka är total
nu är det bestämt, på riktigt
PEACE&LOVE!
pis and lovh
pis and löv
pis and lav