Jogging

Idag joggade jag. eller snarare gick fort. men vafan. alltså min plan är att jobba upp den där förbannade saken kallad kondition. good luck.
när jag var ute och sprang (!?) så kom jag att tänka på att ett sånt där montage, som finns i de flesta filmer, skulle sitta jävligt fint. men nej. man måste kämpa sig ut 60 000 gånger för att det ska bli skillnad över huvudtaget. blä.

Nu lyssnar/tittar jag på How we walk på youtube. den är bättre live då munspelet är med. jag är på vippen till gråt kan jag meddela.
det enda jag skriver om här på min blogg är typ "Julia, vi måste fara på P&L" , men allvarligt, vi måste!!!! tänk om de spelar HWW och så missar vi det!? bajs, jag vill inte ens tänka på vad jag skulle göra då. Det måste fixa sig, innan Barcelona.

You make me laugh, you make me shiver


Onsdag

Varje tisdagskväll innan jag somnar tänker jag att det kommer bli en soft morgondag, och typ ibland längta lite. Onsdagar innebär estet, btw. hursomhelst, nu har det ändrats. några anledningar:

1 Sura lärare (citat "Håll käften nu")
2 Att måsta sitta ned en hel dag
3 underbart perfekt väder utanför, medan vi får vara i en jävla källare.

typ.

Nej nu längtar jag till Barcelona. Måste bara genomlida nästa vecka, sen är det chill!! funderar dock på att ta med mig ditp-dvd'n. hahaha, finns säkert ingen dvd spelare där, men jag kommer typ sakna den.
alltså herregud, det finns en gräns för normalt betende som jag gått över. Om P&L (MANDO DIAO!!!!!!!!!!!!) inte blir av (sur-mamma) så finns det en jävligt stor risk att jag blir jävligt emo. HAHA men alltså seriöst, och då tror jag att jag blir skyldig julia en jävla massa pengar.
jag har tyvärr inte en jävla massa pengar.


La Música

Mando diao,
blink 182,
The kooks,
the killers,
the perishers,
sugarplum fairy,
Jack's mannequin,
travis,
Rooney,
dashboard confessional,
death cab for cutie,
Gavin deGraw,
La rocca,
Panic! at the disco,
fall out boy,
Jimmy eat world,
neverstore,
nada surf,
Coldplay,
jackson waters,
relient K,
phantom planet,
audioslave,
the fray,
feeder,
maroon5,
Joshua Radin,
Teddy Geiger,
James Morrison,
Jeff buckley,
Oasis,
Red Hot Chilli Peppers,
michael tolcher,
the american analog set,
The strokes,
Albert Hammond Jr,
Billy Talent,
Salem al fakir,
U2,
Arctic Monkeys
yellowcard
Lasse Lindh

Popovic

Min dag har bestått av ett besök till midgård, en sväng på stan (köpte ett nagellack) och TV tittande när jag kom hem. Vänner&Ugly Betty.
jag vill verkligen ha lite cash just nu, men icket. ska man till P&L kostar det ju. 995 för att vara exakt, och då är inte resan inräknad. kommer väl "landa" på 2000 kanske. eller mer. får anta det värsta. sen är det ju barcelona-resan som man säkert behöver lite klirr till.

jag tycker att det ska bli varmt och soligt nu. sommar helt enkelt. blir ganska sårad när man tror att det är varmt ute, sen blåser det typ 90000000000 minusgrader. fyfan.

Imorgon är det estet. Det är chill, och jag känner att Stig-Arne inte kan bli perversare. Julia, hur fan ska vi kunna hålla oss för garv?! pervo vs. bög, haha =)
det blir nog bra.

kom att tänka på en sak, det var typ 2 veckor sen jag såg Down in the past - dvd'n nu... behöver min Ditp-dos, NU! men jag motarbetas av min lathet, jag orkar inte "mova asset", som man brukar säga (NOT), och gå och hämta den :(

en sak glädjer mig dock - Björns mega-pollisonger är av! YEEEES!
klooooookt beslut Björn, nu är du återigen the nr 1 pudding!

It's so hard to be near you
you're so easy to love

M a n d o 
d i a o 


psykbryt

JAG HATAR NORDMALING
jag vill flytta. till stockholm.
jag håller på att bryta ihop.

jag hatar även att kolsyran är slut i våran sodastream, för det kommer garanterat ta ett halvår innan den blir utbytt..

idag kan jag även på fullaste allvar säga att jag tappat greppet. crossed the line. jag läste något smått chockerande och orättvist och innan jag vet ordet av det så kommer ett skrattanfall. tycker lite synd om julia som jag pratade med ljudkonv på msn. jag tror jag kan ha skrämmt henne en aning. sedan blev jag typ deppig. Av den anledningen uteslöt jag att se Titanic ikväll, kände att jag verligen inte behövde bli mer nedstämd.
 
på tisdag är det prova-på-dag på midgård (bild&form). jag är en ososcial och typ folkskygg människa så därför blir jag jävligt rädd vid tanken på gymnasiet över huvudtaget.
en av mina högsta önskningar är typ att vara utåtriktad. I normal/lagom mängd. Inte typ påträngande och huvudvärksframkallande som vissa.

Julia, vi flyttar till stockholm? vi skiter i gymnasiet och så kan vi jobba på sf eller nåt (HAHA) . intern humor antar jag. haha

ååååååååååååååååååååååå


gabriel and the vagabond

hursomhelst, så nu känner jag mig trött på skolan men det är inte långt kvar nu. det är vecka 16 nu, och vi går till vecka 23. det blir 7 veckor. 7! minus lovdagar så blir det typ 6. det är så oerhört stört.

i alla fall blir det nog sommarjobb på kyrkogården för min del, om jag får jobbet alltså. hoppas, jag skulle kunna behöva extra inkomst! är rätt pank efter iPoden som förövrigt betett sig jävligt pervo detta dygn. en ipod som vägrar spela musik är en värdelös ipod. no offence.

Djupa timmen med Tinika (barapararaaaaaaaaa)
jag har kommit på vad meningen med livet är! YEY, nej men allvarligt, meningen med livet - "att sträva/att ha mål" okej kanske inte det starkaste argumentet, men tänk efter, om man inte har något att se fram emot, vad lever man då för? alltså det kan vara saker som typ att gå ut skolan, bli pensionär, se sina barn/barnbarn växa upp, osv. jag vet inte, men det är en teori?

She never was a fighter
untill you lay beside her
and they got up to their feet
and they sung hallelujah


tisdag

idag dog jag på hemkunskapen. jag orkar inte skriva om allt, så jag citerar i stället!

"HAHA, idag på hemkunskapen, det var så otroligt underhållande! Tinika skrattade så hon sprutade ut saft på golvet. HAHA, jag trodde först att hon hade spytt, och efter jag fattade att hon inte hade gjort det så trodde jag att hon hade spottat ut mattes grupps blåbärskaka aka dallerkakan, och efter det så förstod jag att det var saften. haha, men vafan, jag kan inte klandra henne, hur ska man kunna hålla sig om en lärare kommer och säger "tinika, are you full now?" Haha, jag höll på att skratta ihjäl mig! Det låter kanske inte så roligt, men det var perverst underhållande!"
taget från Julias blogg

hihi

Morning paper dirt

Jag hatar verkligen söndagar, de är så jävla deprimerande. Oftast dessa tre anledningar:

1 Det är skola dagen därpå
2 Man måste gå och lägga sig tidigt igen
3 Jag är en idiot och skjuter upp all läxa till söndagen

Umeå Open var jävligt kul. Längtar redan till nästa år!!
salem al fakir, vill du gifta dig med mig?
Nu håller jag iaf på att försöka boka honom till Oasen. Haha, får se hur det går!

kan inte all snö försvinna nu? Jag har verkligen tröttnat på't nu.

jaja, nu måste jag ducha, och sen ska jag skriva jättemycket HK.

This stinking alley's full of old cats and dogs
They got no money and they got no home
Oh I once was one of them but now I'm on my own
And it feels so good to be an outlaw in your perfect world